Suck, ja, men med glede

Dette kan være meningen, men det er bedre å sette et lag: det er fellatio som resten av seksuelle aktiviteter, uten misunnelse, ingen frelse.

Sir har ikke lenger rett til å kreve blow job enn å hoppe på deg uten din kunnskap. Så er røret ja, men bare hvis du er enig.

Og hvis det er lyst, er det enda bedre (men vi kan også gjøre en fellatio bare i spådoms generøsitet. Så lenge det er kjærlighet, er alt mulig og spesielt er det alles virksomhet.

Bare begrensningen er forkastelig). Det er et spørsmål om prinsippet, men ikke det. Fordi hvis blowjobet avskyer deg, er det en trygg innsats at du gjør det leppe tjeneste (bokstavelig og figurativt), og at det ikke vil bli bra.

For ikke å nevne avsky som kan inspirere deg. Disgust av handlingen, men også, i forlengelse av din følgesvenn ...

Suksess for et blowjob: Vi smør glansen

Har du noen gang blitt kjært ut "tørr"? Føler du hvor ille det er? Vel for gutter, er det det samme.

Så hvis du har en tørr munn, drikk et stort glass vann før, eller hvis du har det gøy, spis litt is, skal kulden overraske deg, men ganske bra.

Og salivate så mye som mulig i starten for smøre kjønn. Det blir også morsommere for deg.

Suksess for et blowjob: uten hender er det komplisert

Hemmeligheten til a perfekt blowjob, det er å følge det med en manuell stimulering av penis.

Det er fortsatt svært komplisert og kjedelig å gjøre et blowjob uten hender. Så en hånd strekker seg (kraftig, men ikke for mye) hans partneres kjønn, og med munnen følger vi denne bevegelsen på glans.

Du kan også prøve å legge hele penis i munnen din, men det avhenger litt av størrelsen på det og din toleranse for deg. Hvis du har en ekstremt sensitiv oppkast, må du ikke ...

Vi legger ikke tenner!

Igjen kan vi si at det er åpenbart. Men jenta som aldri har utilsiktet satt et hjørne av hjørnetenner på de kjære lysene, kaster oss den første steinen, eh.

Så regelen nummer ouane for a vellykket blowjob, det er å dekke tennene med leppene hans, litt som når du spiser en Magnum og du ikke vil bite sjokolade med en gang ...

Blowjob med tunge for å tette bremsen

Ingen jenter, ikke se etter en pedal eller en håndbrems på gentlemans leketøy.

I dette tilfellet ville det være mer av en akselerator. En liten anatomisk påminnelse? På slutten av penis er eikern, klokkeformet. Dette svært sensitive området er dekket av en hud: forhuden. når ereksjon, glansen er oppdaget. På innsiden av glansen forbinder en del forhuden til glansens grunn, det er forhuden brems (eller netto av penis).

Takket være denne slimhinnen, vil forhuden spontant stige og dekke glans når penis ikke er oppreist. Dette gjelder selvsagt ikke omskårne menn, men dette området er fortsatt erogent. Så med tungen, plage dette stedet, garantert effekt.

Vellykket et blowjob: vi endrer tempoet!

Forsiktig i starten, raskere, og igjen en avmatning, er alt et spørsmål om tempo som du vil finne, og at du vil føle deg, spesielt ved å trekke på pusten og oppmuntringen.

Generelt husk det fellatio skjer ikke på en monoton rytme, det er heller en slags improvisasjon, sex jazz, hva!

Succeeding a blowjob: vi forsømmer ikke noen erogen sone

Guttene er absolutt mindre subtile enn jentene, men de er fortsatt SEVEN erogene soner på dette stedet:

  • Glansene (den mest sensitive erogene sonen av alle).
  • Kronen (den kjøttfulle delen som omgir glansene).
  • Bremsen (se ovenfor).
  • Akselet (fra bunnen av penis til kronen).
  • Testiklene (håndter forsiktig).
  • Prostataområde (plassert bak testiklene).
  • Innsiden av lårene (svært nær testiklene).

Så under et blowjob, med hendene eller munnen, forsømmer vi ingen av disse områdene, bare for å variere gleden og gjøre alt dette veldig intensivt ...

Blowjob: vi svelger eller ikke?

Evig spørsmål, som ikke kaller et enkelt svar. Selvfølgelig vil du være under press hele livet ditt som en kvinne fra disse herrene.

Det ser ut til at selve ideen om at vi smakte sitt frø tar dem til paradiset. Det virker også som å kunne "gå til slutten" i munnen din gjør perfekt blowjob. Bortsett fra det Bortsett fra at vi ikke slenger ansiktet, er "det" ikke deilig.

Og det tilbrakte de første ukene (måneder?) Av total lidenskap der vi er klare til alt, kan vi da ha litt motvilje mot. I dette tilfellet kan du:

  1. Hold sædemassen i munnen og spytt den ut diskret
  2. du trekker ut like før, på tidspunktet for utløsning, hvilken gentleman vil ha hatt elegansen til å signalere deg overhodet.