Hvordan lykkes en blowjob?

Hvis regelenummeret er åpenbart å ta hensyn til tennene dine, er fellatio lært og lykkes med erfaring. Denne seksuelle øvelsen, akkurat som cunnilingus For kvinner består en blanding av kjærtegn med tungen, med leppene, men også med hendene.

Målet er ikke å ha krampe i kjeven eller å holde apné ved å gjøre raske returturer, men å røre oppspenning av partneren din.

Hvis den dype halsen opphisser mer enn en, er det ikke den beste måten å gi glede til partneren din, så vær ikke panikk!

for få et blowjob, du må vite hvordan du tar deg tid (og din), for å få spenningen til sitt maksimum. Men også ikke tapt tempoet.

Ikke bare titillere hans penis, lek med hele hans penis, hans testikler, inne i lårene hennes ... alt for å bringe spenningen til sitt maksimum. Om målet er å nyte det eller bare gå videre til neste trinn.

Blowjob: en glede å dele

Blowjob må også være en god tid for deg. Du trenger ikke å tvinge deg selv hvis du ikke har lyst til å ta dette trinnet. Vi kan ikke si det nok, men svelging er ikke obligatorisk! For å unngå "overraskelser" ber vi herre om å advare oss når spenningen er for intens ...

For å ta glede, kan du også bestemme deg for å gjøre en blowjob til din partner i ulike Kamasutra stillinger. Og nei, 69 er ikke det eneste stedet hvor du begge kan ha det gøy på samme tid i løpet av en muntlig sex-økt. Og så er det ikke nødvendigvis den mest praktiske.

som elske, fellatio kan praktiseres på forskjellige steder. Legg merke til fantasien din for å lage nye fantasier!

Blåsearbeid: risikoen for å ta hensyn til

Hvis du velger fra din lille en godbit til partneren din, vet du at det er bedre sett en kondom. Uten denne beskyttelsen vil du bli utsatt for bakterier som er tilstede på sex av din partner eller i hans sædceller. Blowjob uten kondom utsetter deg for forurensning for AIDS, syfilis, gonokokker, herpes og hepatitt B-virus.

den forurensning under oralsex, i motsetning til populær tro, forekommer ikke bare i tilfelle av utløsning. Under muntlig sex, som under samleie, skiller penis allerede en væske som hjelper smøring og kan overføre sykdommer til deg.

Hvis du vil gå uten beskyttelse, tenk på å gjøre de riktige testene av screening for seksuelt overførbare sykdommer og infeksjoner.