Testasin qi-gongin: lämmenen
Testasin qi-gongin: olen vääntynyt
Testasin qi gong: puhdistan kehoni

Testasin qi-gongin: lämmenen

Fontainebleaun metsä. Hyvän jälkeen kävely, Ke Wen, qi-gongin opettajani, on pieni joukko pysähtynyt selviytymisessä, täydellinen paikka kommunikoida elementtien kanssa.

Aloitamme kymmenen minuutin lämmittely: rullat olkapäistä, lantiosta, nilkoista.

Naapuri, jo tilassa Zen, tukahduttaa haavauma. Kadehdin minua, prototyyppi stressistä, joka sekoittaa hitautta ja ikävystymistä ...

Mutta Ke Wen rauhoittaa minua? "Hidas liike ei ole pehmeä liike ?! Kuuden asennot että aiomme seurata, työskentelemme perusteellisesti, elimistä lihaksiin nivelten kautta. Niinpä syötetään sisäpuolella vahvistaen immuunijärjestelmää. "

Testasin qi-gongin: olen vääntynyt

Ensimmäinen ryhti on buddhalainen yksinkertaisuus? Tuomaan puhdasta energiaa käsivarsien liikkeellä ylöspäin, inspiroimalla.

Kun hengähtävät ulos ja alas käsiini, tuon alas ongelmia.

Sitten se muuttuu monimutkaiseksi, auto "Katson tähdet kun menen nukkumaan? ", tietää?: edessä rihma minun jalkojen, minun täytyy etsiä olkapääni.

Vaikea pitää tasapainosi säilyttäessä selkärangan kierteen.

Mutta Ke Wenin pehmeä ääni toimii kuin ylennys, ja liikkeen hitaus vie minut toiseen ulottuvuuteen. Ikään kuin energia tarttui minun vatsa ja selkäni kierteli jälleen!

Testasin qi gong: puhdistan kehoni

Tase: kuuden kuukauden kuluttua, kaksi tuntia viikossa, sanoo Ke Wen, keho puhdistetaan, uudelleen virtaa ja säteilee.

Uskon sen?: Ensimmäisen istuntoni jälkeen, hyvää huonoja aaltoja.

Lopuksi on olemassa myös qi gong laihtuminen, fyysisempi.

Kävely ja qi gong, 30?€ puoli päivää, tempsducorps.asso.fr. Ja 15th Kansallinen Qigong-päivä 7. päivänä?Kesäkuu, federationqigong.com.