Krav Magan käytäntö
Krav Magan omistus
Krav Magan tuntemukset
Krav Magan edistyminen
Krav Magan tulokset
Mistä tehdä Krav Maga?

Krav Magan käytäntö

Sen jälkeen, kun minua oli pahoinpidelty kadulla, opin siitä itsensä puolustuksen. Se oli se tai pysy trauma-tiséessä. Ystävä kertoi minulle krav maga, virallinen lähestymistapa Israelin armeijan tiiviiseen torjuntaan. Sanon itselleni: ei sinua, liian väkivaltaista, mutta silti kävin katsomassa.

Kurssilla oli vain raakoja poikia lihaksia, mutta sääntöjen yksinkertaisuus ilahdutti minua. Opettaja oli käteistä, hän ilmoitti merkinnän: " Emme ole täällä katsomassa kaunista, olemme täällä oppia käyttämään kaikkia hänen kehonsa toimintoja, joita tuskin käytämme 10 prosentilla. "

Sivuformaatti, aloin tyhjästä, joten ensimmäiset istunnot olivat vaikeita. Kymmenen minuuttia, hyppii paikan päällä sarjoissa pakarat korkokengät, polvet rinnassa, pumput, abs, rutistus ja laajennukset sydän nousee ... Sitten päin ohjaaja, toistaen pari rokotusta - suora lyöntejä yleensä hankkia automaatio.

Mielestäni ovat kaksi harjoitusta, joissa työskentelemme boolin / potkun / paraatin sekvenssejä. Se on ilmainen, voimme kuvitella kaiken, mukaan lukien erityinen puolustus aggressiivisuutta etsimällä esimerkiksi - miten päästä eroon saaliista.

Krav Magan omistus

Löysät housut ja tee-paita, suurenmoiset wrestling-lenkkarit, käsineet, suojat (seksi, rintakehä, sääriluu, hampaat) ja mahdollisesti kypärä.

Krav Magan tuntemukset

Kun saan vapauttamaan minut vaisto kuristus tai kuvitella luonnon paraati, minusta tuntuu, että kehoni on toipunut alkuperäisen roolin: olla "ase", joka voi puolustaa itseäni ja ties löytää oikea vastaus. Se, että olen saanut teräviä refleksejä, antaa minulle suuren tyyni.

Krav Magan edistyminen

Kymmenen luokan jälkeen sain kyllästyä Rocky-tunnelmaan Rambo, muutin klubin ja siellä edistyin.

Rekisteröityin huoneeseen kunto jossa luokat ovat pehmeämpiä, hauskempaa. On yhtä paljon tyttöjä kuin poikia.

Joten, tunnen olevani tehokkaampi taistelujen aikana. Kun löysin itseni kentällä pienellä koirallani, opetti minulle enemmän teknisesti kuin pitää käsitellä 80 kg: n kaltaista tyyppiä. Kun sinulla on tekniikka, vastustajan painolla ei ole väliä.

Krav Magan tulokset

Kuuden kuukauden aikana kahdella luokalla 1 tunti 15 viikossa, I menetti koko ja vaihdoin rasvaa lihaksia vastaan.

Aamulta, minulla on litiumpariston energia, kaikki paristot, kestävyys, voima, joustavuus, ladataan. Kiitän stressin ja adrenaliinin kiihdyttämiseen suunniteltujen harjoittelun ansiosta enkä enää kiroile.

Nukun paremmin, hengitän paremmin. En ole koskaan tuntenut paras muoto.

Mistä tehdä Krav Maga?

Kaikki Ranskan seurat osoitteessa www.kravmaga-france.fr. 150 € vuodessa.