• Mikä on Pinterest?

Pinterest on a sosiaaliseen verkostoon, joka perustuu kuvan jakamiseen. Erityisesti Pinterest on eräänlainen virtuaalinen corkboard johon tappiin ( "PIN" Englanti) hänen suosikkinsa, halut ja inspiraatioita hetki jakaa "levyt" (taulukot) järjestämä ryhmiin. Valokuvat, kuvat ja videot: Pinterest hyväksyy kaikki tiedostomuodot.

Vuonna 2010 Yhdysvalloissa syntynyt Pinterest laskee tänään yli 12 miljoonaa Internetin käyttäjää maailmanlaajuisesti. Ja äkillinen elpymistä kiinnostus viime viikkoina, joten: ellei erakko luola, et paeta tulva keskustelujen Pinterest kuhina kaikkialla Webissä!

  • Pinterestin menestymisen syyt

Jotkut kyseenalaistavat Pinterestin todellisen hyödyllisyyden: tietenkin se sallii ylläpitää kyynärpäiden kuvia, jotka innostavat meitä, joko osana ammattimaista katselua tai henkilökohtaista käyttöä.

Paitsi että "pinner", ja seuraa yhteystietojamme, on erittäin aikaa vievää ...

Yksi Pinterestin vahvuuksista on sen helppokäyttöisyys : on selvää, että jakaminen hänen halunsa ja hänen suosikki ei ole koskaan ollut niin yksinkertainen. Tietenkin voi vedonvälittäjä linkkiä, sivua tai tallentaa kuvan kiintolevylle. Silti niiden kiinnittäminen yhdellä klikkauksella on huomattavasti nopeampaa.

Toinen syy tähän ilmiömäiseen menestykseen, alueen herkullinen ja erittäin huomaavainen ergonomia. Jos Twitter on kaksinkertainen kirjoitusrajoitin 140: ssä merkissä, Pinterest tarjoaa leikkisä ja häiriöttömän käytön.

  • Pinterest, käyttöohjeet

Oletko kiusattu Pinterest-seikkailussa?

Ensin sinun täytyy rekisteröityä. Tai pikemminkin, pyydä kutsua, joko suoraan sivustolta (emme suosittele sitä, odotusaika on hyvin pitkä) tai liittämällä Facebookin kautta Pinterestin kotisivulta. Voit myös pyytää jotain jo rekisteröityneistäsi henkilöistä, jotka sponsoroivat sinua.

Kun olet rekisteröitynyt, sinun tarvitsee vain luoda levyt sinulle (sivustolla on kolme tai neljä levyä oletuksena).

Voit myös pystyä seuraa ystävien tai vieraiden hallituksia, jotka innoittavat sinua, etsimällä niitä yksinkertaisesti sivustolta.

  • Joitakin tilejä ja hallituksia seuraamaan

Cosmopolitan.fr ... ilmeisesti!

Mutta myös yksi omistettu kynsilakka Pshiit puola, että kauneusosasto punosten ja ennen kaikkea, miten suorittaa !, Tai jopa upea DYI of Morello ... Etsi suosikki levyt!