Pieni, iso, karvainen, rotu tai kouru, Internet rakastaa kissoja. Mutta varokaa, kissaeläinten ryhmä on erottuut jonkin aikaa: eniten pullea. Ja todisteita tueksi, sitä enemmän ne ovat pulleita, sitä enemmän ne ovat söpöjä!

Bode kissa 1

Bodalicious

Tumblrissa käytetty hashtag-kuva lähettää kuvia kissat replets on #Bode. Sana on sanan supistuminen bodalicious mikä on itse ruumiin supistuminen ja herkullinen. Voisitte kääntää tämä ilmaisu seksiin, buxomiin ja herkullisiin.

Tumblrissa kiertävä hashtag pyrkii osoittamaan, että kissat (kuten muuten ihmisillä), joilla on morfologia "täydellinen" ei välttämättä ole kiva. Puhaltimella on myös oikeudet kunniaan internetissä.

Bode kissa 2

Tyytymättömät kissat ovat eniten houkuttelevia

Ei ole mahdollista murtautua näiden kissankuvien eteen. Olipa ne sitten hieman ylipainoisia, pulleita tai todella suuria, haluamme haudata kasvojamme turkki täynnä taitteita ja tehdä niistä isot halaukset. Me kuvitella niitä ilman ongelmia prosessissa yrittää kamppailla kiivetä tuolille tai ajaa vatsa että lähes koskettaa maata ja kuuli ääntä Nuggets.

Bode kissa 3

Internet ei tee kehon huijaaminen vastaan ​​kissoja ja kaikki paremmin. Ja ehkä on aika, että ihmiset ottavat vähän inspiraatiota ...

Bode kissa 4