Vi har testet et HIIT kursus. Krumning til knoglerne, vi er klar til at dechiffrere denne cardio- og fitness-trend, der forfører flere og flere sportsgrene. HIIT vejen, Jack!

Hvad er HIIT?

HIIT er ikke en sport i sig selv. Det er en træningsteknik konceptualiseret af Izumi Tabata, en japansk lærer. Dermed Tabata-protokol, den mest kendte form for HIIT, som består af skiftevis otte gange en maksimal indsats på 20 sekunder og en genopretning på 10 sekunder til en intens træning på kun 4 minutter.

På fransk, High Intensity Interval Training oversætter til "high intensity interval training". Princippet: En kort session, 30 til 45 minutter maksimum, hvor vi opretholder en konstant indsats, spredt med toppe med meget høj intensitet.

Det er som at løbe i fraktion, men anvendes til alle sportsgrene. Vi kan lave en HIIT-session med svømning, cardio, cykling, bodybuilding ... Crossfit er også en form for HIIT.

HIIT: Hvorfor mindre træning er mere effektiv?

"HIIT er den perfekte sport for folk der arbejder lange timer på kontoret og ikke har tid til regelmæssig vægt træning sessioner," siger coach Tom Rivet. dår den parisiske sportshal Front de Seine.

Men hvordan er det, at et så kort møde er tilstrækkeligt?

Først på grund af mangfoldigheden af ​​bevægelser: "HIIT er en komplet CHAINING bevægelser, der søger alle kroppens muskler på en gang, i modsætning til de vægt maskiner, som arbejder muskel ved musklen" forklarer riveten.

Så takket væreefterbrændingseffekt. HIIT er så intens, at det hjælper med at fremskynde den basale metabolisme i op til 24 timer efter træning. Kroppen fortsætter med at forbrænde kalorier godt efter at sessionen er blevet genoprettet.Hvordan er en HIIT bodybuilding session? Vi testede!

At vide, hvordan man bruger HIIT til muskelforstærkning, Vi gik for at teste HIIT Force-banen på Front de Seine.

Før du starter, skal du vedhæfte en pulsføler omkring brystet. Vores puls vises under vores navn på skærmen med udsigt over rummet. Målet: at kontrollere, at vi er "i det røde". #PasdeTriche

Efter ti minutter for at gentage bevægelserne for at være sikker på at opnå dem, starter vi de 30 minutter med høj intensitet. På programmet, serie af sauteed squats, squats med vægte, kastede skuldre, pumper, klatrer og slidser.

Hver gang gentager vi en bevægelse i ca. 1m30 før vi går videre til den næste. Lovet, det er trægt.

den abdominal øvelser annoncerer den forestående og reddende ankomst af streching.

Hvor mange gange om ugen skal du gøre HIIT for at få muskler?

HIIT alene er ikke nok til at opbygge muskler. "HIIT-træning skal være en del af din sport rutine og regelmæssig vægt træning sessioner," siger rivet.

Hvis vi f.eks. Gennemfører 5 sportssessioner om ugen, anbefaler coachen 2 sessioner af HIIT.

Når vi starter, kan vi være tilfredse med en HIIT-session kombineret med en bodybuilding session. Således virker man effektivt på kardio og muskelforstærkning.

Begynder i HIIT: de forholdsregler, der skal træffes

Oprindeligt forestillede professor Tabata HIIT for at forbedre præstationen af ​​det japanske olympiske skøjteløb.

Så er HIIT virkelig anbefalet til de gennemsnitlige sportsvenner, vi er? For træneren Tom Rivet, ja!

"Hvis en begynder starter i en HIIT-session derhjemme med en video løber han risikoen for at blive såret. Men med en træner tilpasser vi belastningen og intensiteten til hvert tilfælde, og der er ingen fare, "siger han.

Kort sagt, medmindre lægen kontraindikationer, kan alle gøre HIIT.

Hvor skal vi hen