Den kærlige jomfru

Du vil være på en lille sky. Du vil røre den syvende himmel ... Så meget for at fortælle dig, at du ikke bør glemme denne sommer. Lykke, deling, mildhed og medfølelse vil være på rendezvous.

For mange af jer vil det være en nøgleperiode, der vil se dig lave "big jump". Det vil være et spørgsmål om ægteskab, ankomsten af ​​et barn, en fast ejendom erhvervelse. Anyway vil du være begejstret!

I konjugal krise

Det vil være en vigtig tid, der vil bestemme resten af ​​dit forhold. Sterke planetstrømme vil lyse op i din himmel. Under sådan beskyttelse vil det være op til dig at spille og give dit forhold en anden chance.

Hvis du giver dig selv midlerne til at finde dig selv, vil din situation kun blive bedre. Ellers vil stjernerne lede dig på en anden sentimental vej.

Single Virgin denne sommer

Det bliver sommer at mødes og finde kærlighed. Giv dig selv enhver chance for at finde den. Så, hvad der sker i løbet af jeres ferie, siger ja til udflugter og invitationer.

Bliv en skuespillerinde i dit liv og især åben for kærlighed. Det er en fantastisk sommer, der venter på dig, så forvent at leve noget, der vil revolutionere dit liv.

Det rigtige tegn på jomfruen

En Scorpion eller en Bull.

For at undgå:

En indfødt af kræft.

Sex-affiniteter for Jomfruen

Vær lidenskabelig om en Stenbukken.

Kjedsomhed vil vinde dig med en vandmand.

Gunstig periode

august