Om sommeren elsker vi at bytte sin trendy taske til en kurvekurv.

Dette er ferie taske, den vi tager til stranden, står vi uden frygt på klipperne og vi elsker at bære på garvet hud. Vi finder stadig et par korn sand og en lille monoi sidste år, når det kommer ud af vores skab.

Undtagen dette år skiller kurven sig selv som en taske. Det er endda blevet den taske af sæsonen. Kurven går til byen til kontoret og endda om aftenen.

Beviset med 40 trendkurve til udskiftning af din taske.

Hvorfor er kurven den nye taske til at vedtage?

Fordi vi elsker hende vintage look og falsk afslappet. På armen giver han os melodierne Jane Birkin og giver stil til vores mest formelle påklædning.

Ideel til at udpakke en læderbukser eller en kjole for streng!

Derudover er det sjovt at have det sjovt med modetrends: om det er 100% vintage eller helt moderne, er det fundet dækket med glitter, blandet med læder, bling-bling kæder eller dekoreret med pompoms . I luften af ​​tiden!

Den gode nyhed er det kurven kommer i mange modeller: mini eller maxi, fleksibel eller stiv, med håndtag eller skulderrem, runde eller firkantede, kurve eller bambus mv. Du vælger alt efter din stil og dine ønsker!

Fashion trend: hvordan man bruger kurven?

Det er simpelt, med næsten alt. At blive tendens til byen, vi undgår side for strand. Og for det er det simpelt.

Den kurvede kurv elsker denim: denim kjole, denim jakke, nederdel og jeans af alle slags, du er sikker på ikke at gå galt.

I foråret er kurven båret med beskårne jeans, en smuk bluse godt skåret under en smuk blazer jakke, et par flade muldyr og du er sikker på at være på toppen.

Med et blomstert stykke vælger vi en romantisk og bohemisk outfit.

Ideelt også med palazzo bukser og en tank top, vi elsker vintage kurve. Vi elsker modellen i høj grad inspireret af den af ​​Jane Birkin retro mærke Hello Coco.

Hvor finder man sin trendy kurv?

Absolut overalt! Fra store skabere til hurtige modebutikker tilbyder alle sine ideer om kurvkurv.

I luksus version kan du finde din lykke hos Dolce og Gabbana, Saint Laurent, Vanessa Seward, Balenciaga, Gérard Darel, Prada, Chloé og de andre.

Og for budgettet, ikke panik! Kurvkurven er tilgængelig på Zara, Mango, Üterque, Sézane, Asos, Petits Hauts, Rouje osv.

Vil du have mere? Og hvorfor ikke jage det? I loppemarked, garage salg eller sparsommelighed, er du sikker på at grave op vintage model af dine drømme. Derudover, hvem ved, måske er din nye kurv blevet brugt af et stilikon i en anden tid!

Hvis du stadig savnermode fantasi at bære kurvkurven, bliv inspireret af de stilfulde pigers udseende!