Hva er de beste dragteknikkene?

I dine kultfilmer er det Crazy Stupid Love. Den kjekke gutten som vet hvordan man skal slå hverandre og den som ikke engang får et smil.

Hvis du ikke har Ryan Gosling tilgjengelig, følg vårt råd for å vedta de beste dragteknikker.

Likevel er det noen små tips å fly hver gang.

Ting å unngå når du flirter

Husk først at det er noen små setninger for å unngå. Alle ser disse ferdige formlene som kommer fra langt unna! Hvis du tror du er vittig, vet du at de sannsynligvis har blitt hørt dusinvis av ganger allerede.

Kort sagt, å skille seg ut, tenk på å spille originaliteten. Lettere sagt enn gjort, men det er det nøkkelen til suksess i form av mudre.

Har du gjort det første skrittet for å gjøre en avtale? Nå må du være sikker på første date. I denne saken også, er det visse gyldne regler for å respektere for å få det til å sprekke.

En annen viktig regel: Ikke gjør fyren / jenta desperat, deprimert av hennes status og klar for alt. møt noen. Omvendt, ikke tilbringe halvparten av kvelden snakker om dine erobringer og din eks!

Hvordan vet jeg om han eller hun slår meg?

Den kjekke mørkebrune på slutten av linjen du liker, men du er ikke sikker på at han er øyet ditt? Lær hvordan du skal avkod drakkteknikkene.

Og viktigst, lær å stoppe de klatrende feilene som alle jenter gjør!