Testasimme HIIT-kurssin. Kaarevuus luihin, olemme valmiit tulkitsemaan tämän sydän- ja kunto-trendin, joka viettää enemmän ja enemmän urheilua. HIIT tie, Jack!

Mikä on HIIT?

HIIT ei ole itsessään urheilu. Se on japanilaisen opettajan Izumi Tabatan käsitteellinen harjoittelutekniikka. Tästä syystä Tabata-protokolla, HIIT: n tunnetuin muoto, joka koostuu vuorottelevasta kahdeksasta kerrasta 20 sekunnin suurimmasta ponnistuksesta ja 10 sekunnin palautumisesta, joka kestää vain 4 minuuttia.

Ranskaksi, Suurten intensiteettijaksojen koulutus tarkoittaa "korkean intensiteetin välikoulutusta". Periaate: lyhyt istunto, korkeintaan 30-45 minuuttia, jonka aikana ylläpidämme jatkuvaa työtä, joka peittää huippuja erittäin suurella intensiteetillä.

Se on kuin juoksu murto-osassa, mutta sitä sovelletaan kaikkiin urheiluihin. Voimme tehdä HIIT-istunnon uima-, sydän-, pyöräily-, kehonrakennuksesta ... Crossfit on myös HIIT-muoto.

HIIT: Miksi vähemmän koulutusta on tehokkaampaa?

"HIIT on täydellinen urheilu ihmisille, jotka työskentelevät pitkiä aikoja toimistossa ja joilla ei ole aikaa säännöllisiin harjoitteluun", kertoo valmentaja Tom Rivet. dvuotta Pariisin urheiluhalli Front de Seine.

Mutta miten on niin lyhyt kokous riitä?

Ensinnäkin liikkuvuuden moninaisuuden vuoksi: "HIIT on sarja täydellisiä liikkeitä, jotka vaativat kehon kaikkia lihaksia kerralla, toisin kuin lihaskoneet, joihin lihasten työ on tehty" selittää Rivet.

Sitten kiitosjälkipolttovaikutus. HIIT on niin voimakas, että se auttaa nopeuttamaan perusaineenvaihduntaa jopa 24 tuntia harjoittelun jälkeen. Keho jatkaa polttaa kaloreita hyvin istunnon jälkeen toipumaan.Miten HIIT-kehonrakennustilaisuus on? Testasimme!

Tietää kuinka käyttää HIIT lihasten vahvistamiseen, menimme testaamaan Front de Seinen HIIT Force -kurssi.

Ennen kuin aloitat, liitä sykkeen anturi rintaan. Pulssimme näkyy nimemme alla näytön alla, joka on näkymätön huoneeseen. Tavoitteena on tarkistaa, että olemme "punaisina". #PasdeTriche

Kymmenen minuutin kuluttua toistuvista liikkeistä, jotta saavutat ne, aloitamme 30 minuuttia voimakkaasti. Ohjelmassa, sarja sauteed squats, kyykkyjä painoilla, heitetty olkapäät, pumput, kiipeilijä ja raot.

Joka kerta toistamme liikkeen noin 1m30 ennen siirtymistä seuraavaan. Lupaus, se on hidasta.

vatsan harjoitukset ilmoittaa strechingin tulevan ja säästävän saapumisen.

Kuinka monta kertaa viikossa sinun täytyy tehdä HIIT saada lihaksia?

HIIT ei yksin riitä rakentaa lihaksia. "HIIT-harjoittelu on osa urheiluratkaisuasi ja säännöllisiä harjoittelujasi", Rivet sanoo.

Jos teemme esimerkiksi 5 urheilutapahtumaa viikossa, valmentaja neuvoo HIIT: n 2 istuntoa.

Kun aloitamme, voimme olla tyytyväisiä HIIT-istuntoon, joka on yhdistetty a kehonrakennusistunto. Siten tehokas sydän ja lihakset vahvistuvat.

Aloittelijat HIIT: ssa: varotoimenpiteet

Alunperin professori Tabata kuvitteli HIIT: n parantaakseen japanilaisen olympialaisten pikaluistelun tiimiä.

Joten HIIT todella suositteli keskimääräistä urheilijoita, jotka olemme? Valmentaja Tom Rivetille, kyllä!

"Jos aloittelija käynnistyy HIIT-istunto kotona videolla hänellä on vaarana saada loukkaantua. Mutta valmentajana mukautetaan kuorma ja voimakkuus kullekin tapaukselle, eikä ole vaaraa ", hän sanoo.

Lyhyesti sanottuna, ellei lääke vasta-aiheita, jokainen voi tehdä HIIT.

Missä me menemme?