Maëva Coucke blev valgt Frøken Frankrig 2018 lørdag den 16. december 2017. Hun lykkes Alicia Aylies, Frøken Guyane og Frøken Frankrig 2017. Hvad mange internetbrugere har bemærket, er at det igen er en nordligere.

Nord-Pas-de-Calais-mesteren for frøken-frankrigskonkurrencen

Og tre. efter Camille Cerf i 2015 og Iris Mittenaere i 2016 blev en tredjedel frøken nordiste valgt frøken frankrig. Indtil Camille Cerf vandt kronen i december 2014, lykkedes det ikke, at frøken fra regionen vinde valget.

den Nord-Pas-de-Calais er nu en af ​​de få regioner at prale af at have tre frøken frankrig. Hun slutter sig til Bretagne og Paris, som også har en liste over tre frøken frankrig.

På de sociale netværk rakede debatten mellem støtte fra Miss Nord-Pas-de-Calais, og den der endelig kom til 1. runde, Frøken Korsika. Men hvordan skal man forklare denne fænomenale succes?

Det nye afstemningssystem for Frøken Frankrig?

Den første grund er først den ændring af afstemningssystemet. Siden 2009 har seerne nu reel magt over valget.

I denne sammenhæng er Nord-Pas-de-Calais privilegeret, fordi den er meget befolket. Til sidst vandt Maëva Coucke 29,2% af afstemningen, kun 4% mere end Eva Colas, Frøken Korsika. Det kan også have haft gavn af udsættelse af de belgiske seers stemmer, der også deltager i valget.

På den anden side er det også en af ​​de regioner, hvor TF1 realiserer sit bedste publikum.

Nord-Pas-de-Calais bag sin frøken

Hvis kandidaten formår at forføre juryen fra frøken frankrig og være en af ​​de tolv finalister, er hun langt fremme.

Nord-Pas-de-Calais er også i proportioner, en af ​​de regioner, hvor vi stemmer mest, på trods af omkostningerne ved operationen. Stemme er for Northerners en måde at støtte deres frøken på, men også at deltage i at tilbyde deres region et internationalt ry. Desuden anerkendte frøken frisk velkendt:

"Chtis er chauvinister, og jeg tror, ​​at de alle stemte meget i aften."

Hvilke afdelinger har proportionalt den mest søgte information om Maëva Coucke?

Kun løsning til at "slå" Nord-Pas-de-Calais i de kommende år, mobilisere seerne og opfordre dem til at stemme. Maëva Coucke vil i hvert fald i et år stolt repræsentere sin region og sit land, herunderMiss Universe valg, måske for at lykkes sin landsmand Iris Mittenaere. Det ville ikke være at forstyrre nordmændene ...