Den kjære jomfruen

Du kommer til å være på en liten sky. Du vil røre den syvende himmelen ... Så mye å fortelle deg at du ikke bør glemme denne sommeren. Lykke, deling, mildhet og medfølelse vil være på rendezvous.

For mange av dere vil det være en nøkkelperiode som vil se deg gjøre "big jump". Det vil være et spørsmål om ekteskap, ankomsten av et barn, en eiendomsmegling. Uansett vil du bli begeistret!

I konjugal krise

Det vil være en viktig tid som vil bestemme resten av forholdet ditt. Sterke planetariske tilstrømninger vil lyse opp himmelen. Under en slik beskyttelse vil det være opp til deg å spille og gi forholdet ditt en ny sjanse.

Hvis du gir deg selv muligheten til å finne deg selv, blir situasjonen din bare bedre. Ellers vil stjernene lede deg på en annen sentimental sti.

The Single Virgin denne sommeren

Det blir sommer å møte og finne kjærlighet. Gi deg selv sjansen til å finne den. Så, hva som skjer i ferien, si ja til utflukter og invitasjoner.

Bli en skuespillerinne i livet ditt og spesielt åpen for kjærlighet. Det er en fantastisk sommer som venter på deg, så forvent å leve noe som vil revolusjonere livet ditt.

Det rette tegn på jomfruen

En Scorpion eller en Bull.

For å unngå:

En innfødt av kreft.

Sex-affiniteter for Jomfruen

Vær lidenskapelig om en Steinbukken.

Kjedsomhet vil vinne deg med en Aquarius.

Gunstig periode

august