Den älskande jungfruen

Du kommer att vara på ett litet moln. Du kommer att röra den sjunde himlen ... Så mycket att säga att du inte ska glömma denna sommar. Lycka, dela, mildhet och medkänsla kommer att vara på rendezvous.

För många av er kommer det att bli en nyckelperiod som kommer att se dig göra det stora hoppet. Det kommer att vara en fråga om äktenskap, ankomsten av ett barn, ett fastighetsförvärv. Hur som helst kommer du bli glad!

I konjugalkrisen

Det blir en viktig tid som kommer att avgöra resten av ditt förhållande. Starka planetströmmar kommer att lysa upp din himmel. Under sådant skydd är det upp till dig att spela och ge din relation en andra chans.

Om du ger dig själv möjligheterna att hitta dig själv blir din situation bara bättre. Annars kommer stjärnorna att leda dig på en annan vägen sentimental.

Single Virgin i sommar

Det blir sommar att träffas och hitta kärlek. Ge dig själv chansen att hitta den. Så, vad som händer under din semester, säg ja till utflykter och inbjudningar.

Bli en skådespelerska av ditt liv och särskilt öppen för kärlek. Det är en fantastisk sommar som väntar på dig så förvänta dig att leva något som kommer att revolutionera ditt liv.

Rätt tecken på Jungfru

En skorpion eller en tjur.

För att undvika:

En infödd i cancer.

Sex-affiniteter för Jungfrun

Var passionerad om en Stenbock.

Fördröjdhet kommer att vinna dig med en vattenman.

Gynnsam period

augusti